Ole Lynggaard
"A Thing Of Beauty Is A Joy For Ever". Ole Lynggaard har gjort den engelske romantiske dikteren John Keats ord til en form for overordnet varemerke for sine smykker.

Ole Lynggaard er utdannet som gullsmed i København og har videre studert i Tyskland, Paris, New York og San Francisco, hvor han tidlig arbeidet som gullsmed og designer. Hans lengre opphold i østen har hatt stor betydning for hans utvikling som kunstner.

Når Ole Lynggaard kjemper med former, og eksperimenterer med materialer for å oppnå et resultat han er fornøyd med, er det viktig for ham at det blir harmonisk. At det blir vakkert. Han foretrekker rene, enkle former og legger stor vekt på å ha det moro når han arbeider.

  Montblanc
Det er 100 år siden tre herrer ble inspirert av Europas høyeste fjelltopp, Mont Blanc, og startet det som senere skulle utvikle seg til å bli et av verdens store internasjonale merkevarer. Montblanc produserer i dag tilbehør til kvalitetsbevisste kvinner og menn hvor spekteret av produkter strekker seg fra det velkjente nøkkelproduktet fyllepenn samt andre typer skriveredskaper, til elegante smykker, sofistikerte klokker og klassiske skinnprodukter som vesker og bagger.

Det finnes i alt seks måter å slipe en diamant på. I anledning 100-årsjubileet har Montblanc utviklet og patentert en syvende måte; sin egen, unike 43 fasetts diamantslipeform formet som merkets logo; den runde stjernen. Montblanc er dermed det eneste merket i verden som har greid å utvikle en slipeform som symboliserer deres egen logo.

  Heinrich Bischoff
  Meister
  Saint Maurice
  Breuning